Over Robbert

Over Robbert

Robbert LeCluese over mij 1000x666

Hóla! 

Mijn naam is Robbert Baron en met een horeca ondernemers diploma op zak ben ik nu fulltime Weddingplanner, Evenementen manager en Gastheer.

Je kunt bij mij terecht wanneer je jullie huwelijk tot in de kleinste details wilt laten verzorgen. 

Door mijn goede communicatie skills en ervaring houd ik overzicht. 

Ik neem actief deel aan het verhogen van de kwaliteit en service op operationeel gebied. 

Daarnaast voel ik mij verantwoordelijk dus zal ik altijd 1000% geven.

Over mij 

In 2012 ben ik verhuisd naar Houten waar ik ben gaan samenwonen met mijn partner. Destijds ben ik ook in Houten een baan gaan zoeken en kwam ik terecht bij Kwalitaria.

Na 7 jaren bij Kwalitaria was het tijd voor wat anders en ben ik naast mijn Fulltime baan gaan freelancen bij verschillende horeca bedrijven in heel Nederland. 

Ik kwam erachter dat ik het freelancen leuker vind en ben gaan afbouwen bij Kwalitaria. 

In 2019 en vele opdrachtgevers later besloot ik te stoppen bij Kwalitaria en helemaal te gaan Freelancen, ondertussen wisten opdrachtgevers mij te vinden er zat mijn agenda helemaal vol. 

2020! Een jaar waarin alles leek te veranderen, CORONA! Mijn werkzaamheden namen af en ik kwam thuis te zitten, dacht ik! Na 2 dagen thuis te zijn geweest ben ik werk gaan zoeken in het afnemen van corona testen. Dit lukte! Ik ben gaan werken voor een particuliere testlocatie in Bosch en Duin ( Utrecht) en wat bleek, ook hier was ik goed in. Vanuit dit bedrijf zijn we ingeloot voor Testen voor Toegang van de overheid en werd ik regiomanager in Den Haag, Delft, Gouda, Warmond en Alphen aan de Rijn. Met een testcapaciteit van 104 testcabines en 500 man personeel heb ik dit project succesvol afgerond in 2021.

Over Robbert bruiloft 700x700
ZET JULLIE MOOISTE DAG OM IN LEVENSLANGE HERINNERINGEN

In 2022 ben ik weer terug gegaan naar de horeca en kwam ik bij Swijnenburg terecht. 

Swijnenburg is een organisatie met 3 landgoederen in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. 

Vele bruiloften en evenementen als gastheer en manager mogen verzorgen en wat is dit waanzinnig leuk! 

Voor 2023 staat de agenda al ¾ vol! Dus, wil jij jouw bruiloft laten plannen door mij of ben je opzoek naar een ceremoniemeester voor 1 dag? Neem dan gerust contact op via het contact formulier of maak gemakkelijk zelf een afspraak in mijn agenda via de tool. 

Gezellige dag, liefs Robbert